Wings of Support
Wings of Support is een onafhankelijk, particulier initiatief van medewerkers van de KLM groep. Wij helpen kinderen op de bestemmingen waar deze maatschappijen op vliegen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. Hiermee wil Wings of Support een duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven van kinderen bewerkstelligen in hun eigen leefomgeving. Het ondersteunen van lokale hulpprojecten op bestemmingen gebeurt met financiële steun van onze donateurs en sponsors.
Stichting Suppletiefonds Sonnevanck
Stichting Suppletiefonds Sonnevanck heeft tot doel projecten in binnen- en buitenland [Afrika – Zuid-Amerika – Azië Oost-Europa] financieel te ondersteunen in hun strijd tegen TBC; om mensen van deze ziekte te genezen. De basis hiervoor is een goede samenwerking met projectleiders wereldwijd. Met hen wordt regelmatig overleg gevoerd en contact onderhouden.
Edukans
Edukans maakt het verschil met goed onderwijs. Dat vergt meer dan een kleinschalige aanpak: wij zorgen voor structurele verandering binnen het hele onderwijs. Niet alleen trainen we leraren, maar betrekken ook ouders bij het onderwijs van hun kinderen en lobbyen bij onderwijsinspecties en overheden. We leiden jongeren op in vaardigheden waar vraag naar is en besteden aandacht aan sociaal en emotioneel leren.