Contact Info
Phone:
Hans de Kok
Bestuursvoorzitter
Educations
Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam
Nelson Mandela MT Universiteit in Port Elizabeth

Over Hans

Hans de Kok (1978) is medeoprichter en Head of Strategic Relations van vergelijkingssite Pricewise. Via Pricewise kunnen consumenten hun verzekeringen, abonnementen voor internet, tv en bellen, leningen en energie vergelijken. Zo kan iedereen de beste en goedkoopste deal vinden en daardoor gemakkelijk besparen op de vaste lasten.

In 2004 ging Hans uit dienst en besloot hij op reis te gaan door Zuid-Amerika. Tijdens deze reis deed hij vrijwilligerswerk in Peru via ADESA.

In 1999 startte Hans met zijn studie Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij was niet altijd de meest voorbeeldige student, maar hij was wel erg ondernemend. Tijdens zijn opleiding hield hij zich bezig met verschillende nevenactiviteiten. Ook vertrok hij in 2001 een half jaar lang naar Zuid-Afrika, waar hij via een uitwisselingsprogramma studeerde aan de Nelson Mandela MT Universiteit in Port Elizabeth. In 2002 begon Hans aan zijn afstudeeronderzoek bij Trust, een bekende Nederlandse onderneming voor randapparatuur. Hier werd hij vervolgens aangenomen als business controller. In deze functie was hij twee jaar lang verantwoordelijk voor de internationale business en het helpen opzetten van nieuwe internationale vestigingen.

In 2005 richtte hij samen met Edo Bakker het adviesbureau Management House op. Voor dit bedrijf werkte Hans als interim financial manager bij verschillende bedrijven.

Duurzaamheid staat bij Hans hoog in het vaandel. Hij doet er dan ook alles aan om zijn eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Hij heeft thuis geen gasaansluiting, zijn woning wordt verwarmd door circulerende (aard)warmte.